IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

THE CITY

Laatste bericht

Drinking with class

                 
Café a Girafa ⊱ Vergeet de kapper, Café a Girafa is dé plek om op de hoogte te blijven van al het hot and happening in de stad. Aan het eind van de ochtend komen vele toeristen, beachbabes en mooiboys een kopje veel te dure koffie drinken. De kans om celebrities en andere interessante mensen te ontmoeten is zeer groot.
Geen nieuwe berichten
0 BERICHT(EN) | 0 TOPIC(S)

I shop so much I can speak Italian

                 
De winkelstraat ⊱ Feesten zijn terugkerende agenda-items, en met dat idee op zak is er altijd wel een reden om te winkelen. De winkelstraat bestaat uit één lange keten van dure winkels die zich in het vernieuwde gedeelte van São Feiro gevestigd hebben, waartussen enkele kleinere goedkope winkels staan die hard hebben gestreden voor een plekje in de op één na drukste straat van de badplaats.
Geen nieuwe berichten
0 BERICHT(EN) | 0 TOPIC(S)

Bring me food

                 
Het marktplein ⊱ Elke zaterdag zetten kooplieden nog voor zonsopgang hun stellages met groenten, fruit en andere producten neer, waarna het er de hele dag stormloopt. Het zorgt voor een gezellige drukte, en het zal zeker gebeuren dat je een paar oude bekenden tegenkomt.
Geen nieuwe berichten
0 BERICHT(EN) | 0 TOPIC(S)

We will not fear

                 
Het buurthuis ⊱ Het in het arme gedeelte staande buurthuis wordt door alles en iedereen gebruikt voor de meest uiteenlopende dingen. Ouderen die zich verzetten tegen de modernisering van São Feiro geven er bijeenkomsten (mét bitterkoekjes), bendes nemen er hun "kwaadaardige" plannen door en kleineren gebruiken het redelijk verouderde gebouw als speelhuis waar zich allerlei mysteries voordoen.
Geen nieuwe berichten
0 BERICHT(EN) | 0 TOPIC(S)

Ain't no place like home

                 
De appartementen ⊱ Verspreid door São Feiro zijn verschillende appartementencomplexen. Sommigen staan aan het strand en hebben uitzicht op de schitterende zee, anderen in de onveilige wijken waar men in slaap wordt gebracht door het geluid van loeiende sirenes, angstaanjagende kreten en geschreeuw. Om een kamer aan te vragen, vul dit formulier in.
Geen nieuwe berichten
1 BERICHT(EN) | 1 TOPIC(S)