IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kamer aanvragen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Phoenix V. Ventura
▌GESLACHT : Vrouw
▌LEEFTIJD : 23
▌FACECLAIM : Megan Fox
▌BURGERLIJKE STAAT : It's complicated...
▌BERICHTEN : 41
Profiel bekijken http://adeceptiveparadise.actieforum.com

BerichtOnderwerp: Kamer aanvragen   za 8 dec - 10:37

kamer aanvragen
it's a deceptive paradise
In São Feiro staan vele appartementen. De meeste kamers zijn verkocht of verhuurd door vakantiegangers of mensen die hebben besloten voor altijd in het kleine paradijsje op aarde te blijven wonen. Hieronder staat een lijst van appartementen en kamers die nog beschikbaar zijn. Wanneer je onderdak zoekt, kun je hier een kamer aanvragen.

Opmerkingen:
◆ Appartementen op de begaande grond zijn te herkennen aan de '1', appartementen op de eerste verdieping aan de '2' en appartementen op de tweede verdieping aan de '3'. Kamers op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon. Kamers op de begaande grond hebben geen tuintje.
◆ Je kunt maar in één appartement wonen, dus het in bezit hebben van meerdere kamers in andere appartementen is niet toegestaan.
◆ Het maximale aantal personen per kamer is 4.


» Straten

Aan het strand
  Rua paraiso da luz; De straat heeft zijn naam (wat vrij vertaald 'paradijs van licht' betekent) te danken aan het feit dat er altijd licht schijnt. Doordat Rua paraiso da luz vrijwel direct achter de strip ligt, is er zowel 's ochtend, 's middags als 's avonds geen gebrek aan licht. Het is zeker geen rustige woonomgeving met discotheken binnen loopafstand, maar aan de andere kant is het strand binnen een minuutje te bereiken.
  Vrije kamers; 1A, 1B, 1C - 2A, 2B, 2C
  Bulevar de praia; Direct aan het strand gelegen is dit een ideale plek voor mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van het strand. Het enige wat het appartementencomplex scheidt van het strand, is een brede boulevard waar per dagen honderden toeristen over lopen. Toch is het er rustig en overstemd het geluid van de klotsende golven het gemompel.
  Vrije kamers; 1A, 1B, 1C - 2A, 2B, 2C - 3A, 3B, 3C


In de stad
  Rua do mercado; Deze straat is gelegen aan het marktplein, waar elke woensdag van 's ochtends toch 's middags de welbekende en drukbezochte markt plaatsvind. Verder ligt Rua do Mercado midden in de stad, waardoor alles makkelijk te bereiken is.
  Vrije kamers; 1A, 1B, 1C - 2A, 2B, 2C
  Rua da igreja; Vernoemd naar de kerk die aan het eind van de straat staat. Een rustige straat waar veel oudere mensen wonen. Desalniettemin een prachtige straat om in te wonen, want dit is een van de weinige straten in het nieuwe gedeelte van São Feiro dat zich tegen de vernieuwing heeft verzet. Authentieke details zijn te zien in de architectuur, en hier zijn de bewoners van de Rua da igreja erg trots op.
  Vrije kamers; 1A, 1B - 2A, 2B - 3A, 3BIn de arme wijken
  Beco do sol; Een smal, moeilijk te bereiken steegje in een van de arme wijken van São Feiro. Het is een relatief rustige plek om te wonen en het criminele percentage ligt relatief laag.
  Vrije kamers; 1A, 1B - 2A, 2B
  Rua dos anjos; Hoewel de betekenis van deze straatnaam 'straat van engelen' is, is het niet bepaald een onschuldige buurt. Dagelijks zijn gewelddadige taferelen te beschouwen, en er hangt een voelbare spanning tussen de bewoners.
  Vrije kamers; 1A, 1B - 2A, 2B - 3A, 3BCode:
[b]Karakternaam[/b]
[b]Straatnaam appartement[/b]
[b]Kamernummer[/b]
[b]* Kamergeno(o)t(en)[/b]
[b]* Afbeelding exterieur[/b]
[b]* Afbeelding interieur[/b]

De mogelijkheden met een * zijn optioneel._________________
phoenix
.
Hey ho here she goes - either a little too loud or a little too close - got a hurricane in the back of her throat - and she thinks she’s made of candy ---------------------------------------------------

عنقاء
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Kamer aanvragen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
A Deceptive Paradise :: THE CITY :: Ain't no place like home-